Ваш кошик пустий

Немає відібраних товарів

Ліжка


Товари 1-20 із 20

Новинки каталогу
Лідери продажу

Товари 1-20 із 20

Різноманітні типи ліжок на будь який смак


Немає різниці чи уявляєте Ви ліжко гігантських розмірів, що має стати «островом відпочинку» у Вашій спальній кімнаті, чи подумуєте про оптимальне облаштування дитячої кімнати чи вітальні – Ви маєте змогу обрати вашого фаворита з великої кількості дизайнерських рішень.

Boxspring – ліжко з пружинним каркасом (також називають американським ліжком) – це не ліжко в загальному розумінні цього слова. Це спальна система, основа якої – підпружинений каркас. Поняття «Boxspring», ящик з пружинами, характеризує будову основи нижньої частини рами, що складається, як правило, з одної дерев’яної рами, що огинає пружини. Переважна більшість ліжок з пружинним каркасом обладнані пружинним блоком та можуть пропонуватися вже з декільками підпружиненими шарами в нижній частині рами. Потім на пружинну основу кладеться матрац, а в більшості варіантів, ще один верхній матрац – Betten- Topper.

Така форма ліжка особливо користується попитом в США, а також Великій Британії та Скандинавії. Ліжка з пружинним каркасом завоювали свою популярність, так як надають спальній кімнаті особливого затишного характеру.

Ліжка з додатковими відсіками, такими як висувні ящики та ніші для постільної білизни, особливо привабливі для невеликих спальних кімнат. У великих ящиках в нижній частині ліжка кожна річ, що не є предметом повсякденного вжитку, знайде собі місце. Наприклад, сезонний одяг, постільні аксесуари та білизна, рушники.

Гостьові ліжка дарують почуття комфорту для спонтанного нічного гостя. Розкладні дивани чи м’які меблі з модульними елементами можуть, за потреби, легко перетворитися на спальне місце і так само швидко повернутися в початкове положення, економлячи цим самим простір. Ліжка з додатковими відсіками просто ідеальні для Гостьових ліжок, так як в їхніх додаткових нішах можна легко розмістити багато громіздких речей: постільні речі, пакувальні коробки, декоративні елементи, а також книги чи документи, які не використовуються кожного дня.

Знайдуться ліжка і для поціновувачів романтики та старини. Їх приваблять дизайни ліжок з елементами рослин, завитками чи такі особливості, як прикрашені ніші та узголів’я. Великою популярністю користуються металеві ліжка – прототипи класичних залізних ліжок 19 століття. Хіммельбетт – це мрія романтичної натури. Хто має обмаль місця для автентичної моделі, може надати характерного відтінку своєму спальному місцю натягнутим балдахіном чи спеціальною москітною сіткою.

Прямолінійний дизайн дерев’яних чи сучасних металевих ліжок особливо цінується Пуристами. Скандинавські ліжка приносять в спальну кімнату відчуття легкості та неосяжності.

В дитячій кімнаті ліжко – це більше ніж просто місце для сну. Дитячі ліжка часто використовуються маленькими власниками як ігрові містечка. І тому їх конструкція повинна бути міцною та стійкою. Ліжка з елементів масиву дерева, з’єднаних відповідним чином, слугують в дитячих кімнатах як нижній ярус. Для малечі особливо цікаві ігрові та пригодницькі ліжка, наприклад, з елементами по яким можна лазити, гірками чи у тематичних формах (рицарський замок, вежа принцеси, піратський корабель чи пожежне авто). Власне, класичне двоярусне високе ліжко можна адаптувати до індивідуального ліжка. Під час того як знизу є місце для ігор чи роботи на письмовому столі, на другому ярусі діти можуть усамітнитися в їхньому особистому королівстві книг, затишку, ігор та сну. Багато дитячих ліжок орієнтовані на те, щоб зростати разом з власником. Їхня конструкція дозволяє перебудовуватися без великих зусиль.

Чи сучасне одномісне чи містке двоспальне ліжко: на противагу матрацам, які потрібно перед придбанням обов’язково випробувати, ліжка можна купувати онлайн без небезпеки, що ліжко мрії не підійде Вам. Ліжко своїм зовнішнім виглядом та матеріалами більше задає характеру кімнаті ніж вашого сну. Будь то ліжко розміром 90*200 см, 120*200 см, з спальним місцем 140*200 см, класичне французьке ліжко (160*200 см) чи королівське ліжко з спальним місцем 180*200 см - для максимального комфорту Ви можете обрати відповідний спальний матрац та спати у власному райському ліжку. При купівлі ліжка звертайте увагу на високоякісну обробку та орієнтуйтеся щодо дизайну на найпростіші за вашою думкою стилі.

Затишне ліжко, ковдра та подушки, так само як і нічні столики та відповідні настільні лампи – це основні елементи затишної спальної кімнати.